Elke webshop is wettelijk verplicht te melden of er cookies gebruikt worden of niet. Stickerimpuls.nl gebruikt cookies om de webshop optimaal te kunnen laten werken.

Welkom

Stickerimpuls.nl is een webwinkel in mooie en goedkope Muurstickers, Muurteksten en Interieurstickers... de trend van nu! Kijk maar eens in de woonbladen. Door de matte toplaag van onze plakfolies lijkt het net alsof de muurstickers op de muur zijn geschilderd! Wilt u liever een leuke afbeelding voor de kinderen of een muursticker van een familielid?.. echt alles is mogelijk.

Handig om te weten:
- Duidelijke plakinstructie wordt bijgeleverd
- Formaten worden weergegeven als hoogte x breedte
- De muurstickers zijn in diverse formaten verkrijgbaar, wilt u een andere maat... mail ons!
- Regelmatig leuke aanbiedingen en nieuwe items
- Alle prijzen zijn inclusief btw 

Muurstickers op muren
De ondergrond waar je de muursticker op wilt plakken moet altijd glad zijn. Heb je een muur met b.v. grove structuur, neem dan bijvoorbeeld een stukje MDF en geef dit een mooi kleurtje en plak de muursticker daarop. Laat een pas geverfde gladde muur altijd eerst drie weken uitdrogen anders hecht de plakfolie niet optimaal. Muren welke zijn geschilderd met een kalkverf zijn niet geschikt voor muurstickers.

Eigen idee?
Heb je een eigen idee voor een muursticker of wil je een andere maatvoering neem even contact met ons op via gerda@stickerimpuls.nl
Stickerimpuls is onderdeel van Reclamestudio Artimpuls. Hierdoor kunnen wij altijd snel je eigen wensen en creaties ten uitvoer brengen.

Veel plezier met het uitzoeken van een mooie Muursticker en geniet van het eindresultaat!

Vriendelijke groeten,
Team Stickerimpuls.nl

 

De Mooiste en Goedkoopste Muurstickers, Muurteksten en Afbeeldingsstickers online!