Elke webshop is wettelijk verplicht te melden of er cookies gebruikt worden of niet. Stickerimpuls.nl gebruikt cookies om de webshop optimaal te kunnen laten werken.
Vorige | Volgende

Vliegtuig klassiek

Klik op onderstaande afbeelding(en) voor een uitvergroting

Vliegtuig klassiek

€ 9,75

Formaat:
15 x 30 cm
24 x 50 cm

Folie kleuren zijn zelf te bepalen

Maak een keuze uit onderstaande opties zoals: formaat, foliekleur etc.
Heeft u een vraag over onze muurstickers, bel of mail ons dan even.

Hoogte x breedte in centimeters
Andere maat is mogelijk! Mail ons

* Verplichte velden

€ 9,75

Sluiten

Stickerimpuls support


Muurstickers op maat mogelijk

Wij hebben voor alle stickers standaard maten, maar onze ontwerp afdeling kan ook muurstickers maken op een door u gewenst formaat. Heeft u zelf een tekst of een voorbeeld?... Deze kunnen wij voor u opmaken en snijden uit onze plakfolies, wij sturen bij een aanvraag op maat altijd een ontwerp en eventuele aangepaste prijs ter beoordeling.

Verzending binnen 2 werkdagen

Onze stickers worden klaargemaakt en verzonden binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Het tarief voor verzending wordt tijdens het afrekenen automatisch berekend. Is de sticker kleiner dan A4 formaat (21 x 30 cm) dan hanteren wij het goedkopere brievenpost tarief.

Plakinstructie bijgeleverd

Stickerimpuls heeft jaren ervaring op het gebied van muurstickers, tekststickers en afbeeldingsstickers. Door onze ervaring hebben wij een duidelijke plakinstructie samengesteld. Deze plakinstructie voor muurstickers wordt bij uw bestelling meegeleverd. Heeft u nog vragen over het aanbrengen van muurstickers of over de geschikte ondergrond, neem dan gerust contact met ons op.

E-mail: gerda@stickerimpuls.n
Telefoon 050-5029525.

Sluiten

Vul uw eigen tekst in, selecteer het lettertype en de kleur.

Kleur kan enigzins afwijken van de originele foliekleuren. De meeste stickers zijn opgemaakt in een vast lettertype, wilt u toch een ander lettertype, dan kunt u dit aangeven bij 'Opmerking bij bestelling'. Wij sturen u dan eerst een voorbeeld van de sticker.
Zebra

Zebra

€ 15,25
Voetbal met vuur

Voetbal met vuur

€ 13,25
Helicopter

Helicopter

€ 9,75