Elke webshop is wettelijk verplicht te melden of er cookies gebruikt worden of niet. Stickerimpuls.nl gebruikt cookies om de webshop optimaal te kunnen laten werken.

Kleurenkaart

Wij kunnen onze muurstickers in verschillende kleuren uit voorraad leveren. Deze keuze kunt u tijdens het bestellen van de tekststicker of muursticker aangeven. Op uw beeldscherm kunnen kleuren afwijken van de oorspronkelijke foliekleur, wij adviseren u dan ook om vooraf altijd onze gratis kleurstalen op te vragen om achteraf teleurstellingen te voorkomen.
De witte en zwarte foliekleuren zijn zowel met een matte als een glanzende toplaag te bestellen, de overige kleuren alleen met een matte toplaag. Wij vinden zelf dat een muursticker in een matte plakfolie in het interieur beter tot zijn recht komt. Heb je liever glanzend? ...

Mail of bel ons even want wij hebben ook glanzende folies op voorraad. Wij beplakken namelijk ook (bestel)auto's waarop wij alleen glanzende folies gebruiken. Als je nog vragen hebt over onze muurstickers of foliekleuren dan horen wij dit natuurlijk graag.

kleurenkaart