Elke webshop is wettelijk verplicht te melden of er cookies gebruikt worden of niet. Stickerimpuls.nl gebruikt cookies om de webshop optimaal te kunnen laten werken.

Betaalmogelijkheden

In onze webshop kunt u betalen met verschillende betaalmogelijkheden. Wij maken gebruik van de Nederlandse betaalprovider Mollie. Wij kunnen hiermee garanderen dat de alle transacties veilig kunnen worden afgerond. U kunt afrekenen via ...

iDEAL, PayPal, Bancontact/Mister Cash, Creditcard, Sofort Banking en Overboeken.

iDEAL
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen, etc…

Bancontact/Mister Cash
Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en is intussen uitgeroeid tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen.

Vooruitbetaling
U kunt uw bestelling via uw eigen bank vooruitbetalen. Vermeld hierbij duidelijk het ordernummer (dit nummer staat op de orderbevestiging die u via de mail ontvangt). Zodra de betaling bij ons binnen is wordt de bestelling voor u gereed gemaakt.

Bedrag inclusief btw overmaken naar:
Begunstigde: Stickerimpuls
Bankrekeningnr.: 1267.68.412 (Rabobank)
IBAN nummer: NL47 RABO 0126 7684 12

BTW nr.: 8134.82.902.B.01
K.v.K.nr:  02060693

Indien u betaalt vanuit het buitenland heeft u ook een BIC code nodig.
Swift/BIC code: RABONL2U

Pay Pal
U kunt tevens uw bestelling betalen via uw Pay Pal rekening of Creditcard. Deze keuze kunt u tijdens het afrekenen aangeven op de PayPal website (zie onderstaande afbeeldingen). Zodra het totaalbedrag van uw bestelling op onze Pay Pal rekening is bijgeschreven (voor 16.00 uur) dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een uitvergroting van de betaalomgeving van PayPal of die van creditcards, beide methodes worden via de PayPal website ingevoerd!

Creditcard
Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Stickerimpuls ondersteund bij deze betaalmogelijkheden Mastercard, Maestro en Visa. Voor het ontvangen van creditcardbetalingen zijn hoge veiligheidseisen gegarandeerd door onze betaalprovider Mollie.


Stickers afhalen
U kunt uw bestelling tevens bij ons afhalen, echter alleen op afspraak!
Zodra uw bestelling gereed is, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Afhaaladres:
Eikenlaan 23
9311 PV Nieuw-Roden (Drenthe)
050-5029525


Grotere kaart weergeven