Elke webshop is wettelijk verplicht te melden of er cookies gebruikt worden of niet. Stickerimpuls.nl gebruikt cookies om de webshop optimaal te kunnen laten werken.

Algemene voorwaarden

AFLEVERING
Als wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen en in de meeste gevallen binnen 1-2 werkdagen door ons klaar gezet voor verzending. Dit houdt in dat uw bestelling in de regel binnen 3-4 werkdagen bij u wordt aangeboden. Wij zijn wel afhankelijk van de PostNL, deze levert op alle werkdagen en op zaterdag en streven ernaar om een pakketje binnen 4 werkdagen te leveren. Mocht u niet thuis zijn biedt de vervoerder het pakket opnieuw bij u aan op een ander tijdstip, als hij uw bestelling opnieuw niet kan afleveren kunt u deze tot 3 weken afhalen op het dichtstbijzijnde Postkantoor. Het kan ook dat de bezorger het pakketje bij de buren bezorgd, er zal dan in uw brievenbus een melding gedaan worden op welk huisnummer het pakketje is bezorgd. Mocht het pakketje binnen 3 weken niet worden afgehaald stuurt PostNL de zending retour naar Stickerimpuls. Mocht u uw bestelling alsnog willen ontvangen dient u wederom de verzendkosten over te maken waarna wij uw bestelling opnieuw verzenden.

BETALING
Uw bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat de betaling voldaan is. Op deze regel worden geen uitzonderingen gemaakt, dit geld voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen. Uw betaling kunt u verrichten door: Vooraf betalen via een bankoverboeking of via Mollie (iDEAL, Credit Card, Paypal, Bancontact en SOFORT Banking).

RETOUR
Onze muurstickers kunnen niet retour gestuurd worden, deze worden speciaal voor u op maat en kleur gemaakt op het moment dat uw bestelling bij ons binnenkomt en betaald is (maatwerk). Op uw beeldscherm kunnen kleuren afwijken van de oorspronkelijke kleur, wij adviseren u dan ook om vooraf altijd onze gratis kleurstalen op te vragen om achteraf teleurstellingen te voorkomen. Zodra uw order geplaatst is en u de aankoopvoorwaarden geaccepteerd heeft dan heeft u geen terugkeer rechten meer op de muurstickers.

Artikelen die beschadigd zijn, kunnen uiteraard naar ons teruggezonden worden. U kunt de bestelling, voldoende gefrankeerd via het postkantoor aan ons verzenden. Bestellingen die onvoldoende of niet gefrankeerd zijn worden niet geaccepteerd! Nadat wij de bestelling retour ontvangen hebben, crediteren wij u de verzendkosten die u gemaakt heeft om het pakket aan ons terug te sturen, met een max. bedrag van € 6,95 (dit zijn de kosten voor het verzenden van pakketpost via PostNL) Een retour zending dient echter wel in vooraf overleg met ons te gaan. LET OP: pakketten die zichtbaar beschadigd worden aangeboden door PostNL dient u te weigeren bij de postbode, wij krijgen deze bestellingen vergoed door PostNL mits u deze heeft geweigerd!

AANSPRAKELIJKHEID
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Stickerimpuls kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Stickerimpuls is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie in haar website of mailings.  Voor foutief monteren van de stickers of het monteren op slecht hechtende materialen (waaronder bv. kalkhoudende muurverven, en sommige behangsoorten die kunnen beschadigen door het wegtrekken van de applicatiefolie) kan Stickerimpuls niet aansprakelijk worden gesteld. Wij kunnen vooraf niet met zekerheid bepalen of de ondergrond waarop u gaat plakken geschikt is voor ons stickermateriaal. Bij twijfel kan vooraf altijd een gratis kleurstaal aangevraagd worden om dit te voorkomen! Ondanks dat wij uw bestelling met de grootste zorg behandelen dient u ten aller tijde uw bestelling te controleren op fouten en juistheid van kleur vóór u deze monteert! Door de applicatie folie kunt u de juiste kleur niet beoordelen, trek voorzichtig een hoekje omhoog van de applicatiefolie om de juistheid van de door u bestelde kleur te beoordelen, strijk dit daar na weer glad. Na montage vervalt uw retourrecht en zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan ten gevolge van het verwijderen van de sticker. Onze stickers worden met de hand gemaakt alle afmetingen kunnen enige afwijking hebben van de aangegeven maten! Is het in uw geval belangrijk dat de afmeting heel nauwkeurig is stuur dan een mail met de verwijzing van uw bestelling.

PRIVACY
Door het maken van een bestelling worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten, u ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van ons, met uitzondering van belangrijke mededelingen.

OVERIGE BEPALINGEN
Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden. Op deze verkoopvoorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. Stickerimpuls.nl behoudt het recht om een order niet uit te leveren en te annuleren, dit kan bijv. bij een onjuist geplaatste of een onethische bestelling. Uw betaling wordt dan per omgaande teruggestort.


Stickerimpuls.nl